OVER KILIC TANDARTSEN
Killic Tandartsen is een aantrekkelijke, moderne en meertalige tandartspraktijk in Transvaal. Door een combinatie van hoogwaardige tandheelkunde en een persoonlijke aanpak, helpen we u bij de onderhoud van gezonde tanden en bieden wij u het beste op het gebied van tandheelkundige zorg. Bij Kilic tandartsen zijn wij trots op de zorg voor onze patiënten en doen er alles aan om uw tandheelkundige ervaring plezierig te laten verlopen.

De filosofie van onze praktijk is dan ook; ‘’Een persoonlijke praktijk in een vriendelijke en zorgzame omgeving die gericht is op excellentie’’. ‘’ We verheugen ons op het creëren van een gelukkige, gezonde en heldere glimlach bij iedere patiënt.’’


Waar staan wij voor

ONZE WAARDEN


BEKWAME ARTSEN

Onze bekwame artsen zijn goed opgeleid en volgen bijscholing om zichzelf verder te ontwikkelen om u beter van dienst te kunnen zijn.


TEAM

Het team van tandarts- en preventieassistenten zorgen ervoor dat u aan het einde van uw bezoek met een brede glimlach de deur verlaat!

ZIEKTEKOSTEN

Eerlijkheid en transparantie staan bij ons hoog in het vaandel. Van onvoorziene extra sluipkosten zal geen sprake zijn.


SPOEDGEVALLENDIENST

Wij zijn lid van de Haagse Tandheelkundige Vereniging en hiermee dus ook een praktijk voor spoedgevallen

ALTIJD BEREIKBAAR

Wij zijn telefonisch te bereiken tijdens kantooruren, buiten kantooruren kunt een mail sturen, het streven is om uw vragen binnen een dag te beantwoorden.


DE BESTE VOORZIENINGEN

Onze praktijk is uitgerust met de nieuwste technologische voorzieningen.
Wij zijn aangesluiten bij:
Copyright © Kilic Tandartsen. Designed by: My Reclame